MobileDev is specialist in app ontwikkeling voor iOS en Android.

Wij hebben ruime ervaring met app ontwikkeling o.a. door tientallen apps succesvol naar de app store te brengen. Naast algemene app ontwikkeling hebben we een aantal specialismen in huis:

  • Cartografie en geo-data. MobileDev heeft de technologie in huis om landkaarten van elk willekeurige stad of gebied op te nemen in een app. De landkaart kan offline in de app beschikbaar gesteld worden waardoor de eindgebruiker geen dure dataverbinding nodig heeft. Daarnaast werkt een offline landkaart razendsnel, onafhankelijk van de snelheid van de dataverbinding. De landkaart kan aangevuld worden met zoekfunctionaliteit voor b.v. straatnamen. Een uitgebreide set aan geo-data is beschikbaar. Deze functionaliteit is ideaal voor bijvoorbeeld city promotie!
  • App security. In de flitsende wereld van apps is security niet altijd een voor de hand liggend onderwerp. Voor mobile apps is security echter minstens zo belangrijk als voor andere ICT toepassingen. Slechte security kan als snel negatieve berichtgeving tot gevolg hebben, en dat is wel het laatste wat u met uw app wilt bereiken. MobileDev heeft de expertise in huis om uw app veilig en vertrouwd in de markt te zetten.
  • App ontwikkeling met PKI certificaten. In een webbrowser ziet u een slotje als de verbinding veilig is. Zo vanzelfsprekend is dat in een app niet. MobileDev heeft de expertise in huis om uw app te laten communiceren via een beveiligde verbinding. Wilt u nog een stapje verder gaan met security? Dan kunnen we uw app voorzien van een client certificaat (PKI) zodat uw app zich kan identificeren bij uw backoffice systemen en de communicatie tussen app en backoffice volledig is beveiligd met PKI (Public Key Infrastructure, zie ook: PKI op Wikipedia)
  • Aansluiting op (enterprise) backoffice processen.  MobileDev heeft veel ervaring met enterprise backoffice systemen. Uw app aansluiten op uw backoffice processen is voor ons geen probleem.
  • Push notificaties. Door middel van push notificaties kunt u communiceren met de gebruikers van uw app. Wel is een server nodig om deze communicatie te verzorgen. MobilDev kan deze infrastructuur voor u opzetten. Wilt uzelf geen infrastructuur, dan is het mogelijk de infrastructuur van MobileDev hiervoor te gebruiken.

Wilt u een app (laten) ontwikkelen?

Mobiledev kan u ondersteunen met consultancy en hands on ontwikkelervaring. Wij kunnen ontwikkeling voor u doen, of uw interne organisatie ondersteunen bij het ontwikkelen van applicaties.

Bent u een opdrachtgever van een mobile applicatie?

Dan is het prettig om ondersteund te worden met onafhankelijke kennis op het mobile vakgebied. Mobiledev kan u ondersteunen in uw opdrachtgeverschap met kennis van mobile platform en software ontwikkeling op dat platform. Hierdoor kunt u met vertrouwen opdrachtgever zijn van een mobiele applicatie.